Acties

WEDEROM DE BESTE VAN TILBURG


In de jaarlijks terugkerende waardering van cafetaria's door het vakblad De Snackkoerier van MissetHoreca heeft De Groene Vlinder in het hart van winkelcentrum De Heyhoef in Tilburg opnieuw hoge ogen gegooid. Onder de 4500 cafetaria's van heel Nederland is ook dit jaar De Groene Vlinder uitgeroepen tot de beste van Tilburg. 

De Groene Vlinder dankt die uitverkiezing volgens het blad mede aan het vooruitstrevend ondernemen, goede kwaliteitsproducten, verse ingrediënten en de ambachtelijke keuken. Het concept waarbij men een eigen salade kan samen stellen is een groot succes. Hoge waardering was er bij de jury ook voor het verantwoord frituren en de huisgemaakte snacks.

Ondernemer Wilbert Broos is wederom erg trots op zijn uitverkiezing: “Ook dit jaar hebben wij hard gewerkt met het gedreven personeel om de best mogelijke kwaliteitsproducten voor onze gasten klaar te maken. Het is erg mooi dat er op deze manier erkenning voor die inzet en enthousiasme zichtbaar is.

POMPOENSOEP


Buiten de kaart hebben wij tijdelijk pompoensoep voor € 4,90. Een klein kopje voor € 1,50
Lekker bijkletsen, even stoom afblazen of juist lekker opwarmen met een kopje thee? Dan is onze high-tea misschien wel iets voor u!

€ 19,50 p.p.

HUISGEMAAKTE KROKETTEN


Onze keuken maakt dagelijks verse kroketten. Op dit moment hebben wij deze ambachtelijke kroketten in ons assortiment zitten:

- Stoofvlees kroket (100% rundvlees)
gevuld met een ragout van ons huisgemaakte stoofvlees

- Garnalen kroket
 gevuld met een ragout van onze huisgemaakte vissoep en Noorse garnaaltjes

DE GROENE VLINDER PRESENTEERT: ONBEPERKT GENIETEN!


WEGENS SUCCES VERLENGD!!
U kunt bij de Groene Vlinder elke maandag t/m donderdag onbeperkt genieten van spareribs, kipsaté of schnitzel.

En dat voor maar €13,50 per persoon!

P.s. u mag de gerechten ook afwisselen tijdens een na-bestelling. Ook de verse frites en huisgemaakte salade valt onder het 'onbeperkt genieten'.


3 GANGEN AANBIEDINGSMENU á € 21,50 p.p. 


Elke maand hebben wij een wisselend 3 gangen menu waarop verschillende seizoensproducten te vinden zijn. Het huidige 3 gangen keuze menu vind u door hier te klikken.

Alle gerechten zijn natuurlijk ook los te bestellen!

STEL UW EIGEN SALADE SAMEN


Uniek concept in Nederland!

Wij bereiden een heerlijke, unieke salade voor u, met ingrediënten die u zelf uitkiest. Het enige wat u hoeft te doen is aan te kruisen welke ingrediënten u graag terug ziet in uw salade!

Kleine salade: € 10,50
Grote salade: € 13,25

U kunt ook uw eigen samengestelde salade afhalen natuurlijk.

Share by: