Bedrijfscatering

BEDRIJFSCATERING 

De Groene Vlinder is al ruim tien jaar actief in de bedrijfscatering.
Voor bedrijven hebben wij een uitgebreide lunch- en avondkaart, die wij op ieder moment van de dag bij u kunnen bezorgen.

Heeft uw bedrijf een lunch / diner nodig? Dit kunnen wij voor u verzorgen. We hebben een breed assortiment en dus altijd voor ieder wat wils. Op dit moment leveren wij al aan verschillende bedrijven wekelijks een lunch/diner. Dit wordt speciaal voor u op locatie bezorgd en is altijd van hoge kwaliteit.

Heeft u een vergadering? Bedrijfslunch? Openingsborrel?

In het kopje ‘Bestellijsten’ kunt u vinden wat wij in ons assortiment bezitten. Wij kunnen ook producten leveren die niet op deze lijsten zijn weergegeven. Dit kunt u aangeven bij een van onze medewerkers en dan zullen wij daarin adviseren.

Het is dus mogelijk om koude/warme broodjes op uw bedrijf te laten bezorgen, maar ook complete menu’s, salades, soepen en buffetten.

Alle broodjes, salades en maaltijden worden uitsluitend met dagverse ingrediënten bereid.
Voor de personeelsborrel hebben wij een uitgebreide hapjes- en tapas mogelijkheden.

Gelieve uw bestelling minimaal twee uur vooor bezorging telefonisch door te geven i.v.m. onze planning.

Vanwege onze lage prijzen zijn wij helaas genoodzaakt om bij bestellingen onder de €50,- een bezorgtarief van €2,50,- in rekening te brengen. Voor bezorgbestelling onder €25,- vragen wij €3,50 bezorgkosten.

Wij zouden zeer trots zijn als wij bij uw bedrijf mogen leveren.

Share by: